LIFE RIGHT NOW

Med solen i ryggen, musikk i ørene, mac´en foran meg, kaffe og cola på bordet og skolebøkene godt plantet i fanget sitter jeg nå på en Wifi-cafe og jobber med semesteroppgaven. 
Førsteutkastet skal leveres i morgen, og jeg har fortsatt ikke startet på hovedteksten.
Har massevis av notater og flere timer med lesing i ryggen, og alt er klart for meg om hvordan jeg vil løse dette i hodet mitt. Men greier ikke få det ned på papiret.

Heldigvis er dette bare ett førsteutkast, så er langt i fra krise. Men er greit å ha levert noe som det er verdt å få en tilbakemelding på. Over skype, med foreleseren vi hadde de to første ukene.
Kleint sier du? ja, noe helt jævlig sier jeg. 

Jeg har på de nye skoene jeg kjøpte på Zara i Firenze, de er blitt favorittene mine. Har blondekjolen jeg kjøpte samtidig hengendes hjemme, den er også blitt favoritt. Selfølgelig! 
Ved siden av vesken på gulvet står det en liten pose, jeg har nemmelig unnet meg noen nye solbriller. Ikke fra H&M eller Gina Tricot denne gangen, er jo en grunn til at jeg måtte ha nye, ikke sant? Nei, har latt meg selv kjøpe pilotbriller fra Ray-ban denne gangen. Har planer om at disse skal vare en lang stund, til og med kjøpt forsikring til de i håp om at mitt mål blir nådd. 

Livet er som dere sikkert har forstått ganske herlig. På tross av mye skolearbeid har jeg det veldig godt, livet som student skal jo ikke være avslappende heller? - MarteRB 


 

Én kommentar

Hilde

21.09.2012 kl.17:24

Hørtes ikke feil ut det der nei! Håper du koser deg masse! Skulle ønske jeg var der med deg :(

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er en jente som skal studere i Roma ett år. Jeg vil derfor blogge endel om dette studiet og Roma generelt. Kommer også til å blogge om hverdag før, under og etter, samt interesser som jeg har. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits