BORTE BRA, MEN HJEMME ER ALLER BEST!

Da er jeg endelig hjemme på Bakke gård igjen etter 2,5-3 uker i Fredrikstad. 
Har hatt det utrolig fint hos kjæresten og, men er liksom noe med det å komme hjem og sove i sin egen seng. Ble så utrolig glad når jeg kjørte inn i gårdsplassen, for der komBorghild stormende for å hils epå og kattene satt pent å ventet på trappa. Jeg visste at jeg har savnet dem, men gikk ikke opp for meg hvor mye før jeg faktisk fikk sett de igjen. Åhh, er så glad i dyra mine. Herlige dyr, alle sammen!

Jeg fikk også en overraskelse når jeg kom. Mamma og Pappa har nemlig stått på i 2 dager og bygget levegger rundt bassenget, og det ble så bra! Er ikke riktig ferdig enda, men man kan se at det kommer til å bli kjempefint!  Tenk så deilig det blir å være på den terassen om sommern, når det faktisk er fint vær da.. 

Utover det har det ikke skjedd noe særlig mer. Har fri i morgen, det blir utrolig godt. Merker at jobben tærer på kroppen, blir utrolig sliten og trøtt.
Har også greid å få noe drit på håndleddet, så skal til legen i morgen å skjekke det opp. Blir så engstelig for at det er Hlevetesild igjen, eller streprokokker.. Man skal jo ikke få helvetesild mer enn en gang, men det finns jo unntak. Og jeg VET hvor jævlig det er, brenner, svir og klør. Åhh, nei. Håper det bare er ett betent myggstikk eller noe overfladiske greier som det, men greit å sjekke det opp for sikkerhets skyld. 

 

Se så fint det blir!! Bildene er ikke de beste, men måtte bare vise dere. 

-MarteRB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er en jente som skal studere i Roma ett år. Jeg vil derfor blogge endel om dette studiet og Roma generelt. Kommer også til å blogge om hverdag før, under og etter, samt interesser som jeg har. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits