EN LITT DYR PALØR - INNKJØP

På vei hjem fra jobben skulle jeg stoppe ved borg for KUN to ting; fylle bensin og kjøpe en italiensk palør med tanke på roma.
Ble tipset om det fra ei på jobben, den er supergrei!  Den inneholder fulle setnigner som man bruker i hverdagen som; Når går toget, hvor mye koster den ect. 
Paløren er sortert inn i grupper som "resturand og bar", "shopping", "kulturliv" osv. Elsker den allerede! 

Vel, jeg trodde og mente at jeg skulle klare meg uten å kjøpe noe mer og gikk derfor en liten runde for å titte. Det viste seg da at glitter hadde salg,,, og bikbok,,,.
Glitter hadde en hel vegg full av smykker og dilldall til max 20 kr! Helt sykt billig. Og bikbok hadde de vanlige 49kr og 99 kr salget sitt. 
Fant også noen sko til en billig penge, men uheldigvis (heldgvis for lommeboka) var ikke min størrelse igjen.

Som dere nå sikkert har forstått så gikk ikke "titterunden" min så bra. Det ble en litt dyrere palør enn først planlagt, pluss at jeg glemte å fylle bensin. haha...
Noe positivt kom ut av å glemme bensin da, for jeg stoppet da på shell på Ørebekk og fikk hilst på Alexandra. Det var koselig, har ikke sett henne på lenge. 

 


Som dere ser koster en slik ikke mer enn 159kr. Får den i mange andre språk også. 

DETTE ER IKKE DEN GENSEREN JEG HAR KJØPT, MEN VELDIG LIK. Jeg orket ikke styre med bilde, min er litt grovere i strikken uten de stripene, ellers lik. 
Betalte 99kr, kostet tidligere 499kr

99kr, tidligere 259kr

Jeg har kjøpt denne i SVART. Kjæresten klaget så vedlig på det tidlgiere nippet mitt, så fant ut at jeg måtte gjøre noe med det. Syns denne var så søt og grei, ikke minst. 
79 kr (ikke salg på svart)

15 kr, tidlgiere 69,90kr

20 kr tidligere 199kr

99 kr, tidlgiere 299kr 

-HVA SYNS DERE? 

-MarteRB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er en jente som skal studere i Roma ett år. Jeg vil derfor blogge endel om dette studiet og Roma generelt. Kommer også til å blogge om hverdag før, under og etter, samt interesser som jeg har. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits