LIVET

førte innlegg fra Mac´en!!

Skjer ikke veldig mye om dagen, så er ikke fryktlig mye og blogge om. Men jeg kan jo si at jeg kom hjem på onsdag etter en utrolig fin helg på sjøen. Savner det kjempemasse alt. Når jeg er på sjøen kan det regne så mye det vil, det kan få være overskyet, det kan få være kaldt, men det er liksom greit fordi jeg får være ute med båten og slappe av. Selvfølgelig foretrekker jeg sol og varme, men dere ser greia. Det at man ikke kan sitte på pc ubegrenset, man kan ikke bruke mobil ubegrenser eller se på tv, man må finne på noe annet. Jeg velger ofte å fotografere, så under er noen bilder jeg tok i helgen. 

Det er jo ratt helg igjen, og da må man jo finne på noe. 
Igår var vi å så den nye Batman-filme. Jeg har hørt så mye forskjellig om den, mye negativt og mye positivt, så hadde blandede forventinger. Men ja, jeg likte den, spesielt slutten. Nå vil ikke jeg ødelegge for de som ikke har sett den enda, men jeg var først misfornøyd med slutten og etterhvert elsket jeg den.
Idag skal vi drikke og kose oss litt, så ser frem til en hyggelig kveld. 

-HAR DERE SETT BATMAN FILMEN, HA SYNS DERE? 


 

-MarteRB

 

 

Én kommentar

Kamilla

30.07.2012 kl.20:49

Batman er en av de beste filmene jeg har sett!

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er en jente som skal studere i Roma ett år. Jeg vil derfor blogge endel om dette studiet og Roma generelt. Kommer også til å blogge om hverdag før, under og etter, samt interesser som jeg har. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits