KAN DERE HJELPE MEG?

Siden det skjer utrolig lite utenom eksamner og skolefri om dagen (bortsett fra Metalica i morgen!!:-D), så har jeg lite å blogge om.
Derfor tenkte jeg at jeg skulle spørre dere om råd istedet, i og med at jeg har et spørsmål.

Jeg skal jo som sagt til Roma å studere neste år. Men før jeg reiser dit trenger jeg ny pc, og jeg ønsker meg da veldig en Mac. Men jeg har null erfaring med mac'er fra før av selv.
Etter å ha lest rundt på nettet og snakket med diverse mennesker, har jeg kommet frem til at jeg bør ha en MacBook Pro 13''.

Pc'en skal bli brukt hovedsakelig til studier, men også til hverdags for meg. Dvs. surfing, bilderedigering ect. Altså, helt vanlige bruksområder.
Ikke noe gaming, så jeg har sagt det.

Så da lurer jeg på:
Har noen av dere erfaring med Mac?
Isåfall, hvilke erfaringer, hva bør jeg tenke på ect?
Og viktigst av alt, er Mac god til studier. Sånn i forhold til å jobbe på og med, programmer ect?

-MarteRB

 

3 kommentarer

31.05.2012 kl.15:50

Hei :-) Personlig ville jeg valgt 15" istede for 13", da du kan sette minnebrikka fra kameraet rett inn macen på en 15", den muligheten har du ikke på 13" for da må du styre med USB-kabler osv.

ingrid

01.06.2012 kl.08:04

jeg var veldig usikker på hvordan pc jeg skulle kjøpe, ønsket meg veldig en mac. Og mac ble det! jeg angrer ikke et sekund på valget jeg tok. Det som er noe dritt er at det ikke følger med skriveprogram så det må man kjøpe i tillegg til macen. Men ellers er macen veldig bra! :D

Adrian Wand

12.06.2012 kl.07:52

Jeg har erfaring med mac pro 15 :) Ignorer det om skriveprogram, du kan alltids søke opp på nettet hvor du kan finne openoffice for mac eller noe, ikke noe stress. Samtidig hadde jeg lastet ned google chrome om jeg var deg, safari kan fort starte å klikke osv, dritkjedelig. Antivirus bør du ha, men det er jo generell kunnskap. Om du skal ha powerpoint presentasjon, så er jeg ganske sikker på at du trenger en spesiell kabel for å ha det, jeg fant det ut 15 min før muntlig eksamen :) Mac er perfekt, men det første som fanget blikket mitt var det rene designet og av en eller annen grunn fargene! Alt var sterkere, bedre. Du kan bruke iphoto til å redigere bilder, du kan laste ned photoshop eller picasa, heller ikke noe stress. Ikke kjøp macbook air, fordi der er det ikke CD rom, og om du vil ha privatliv i Roma, komme deg unna de andre og bare sitte på eget rom om du deler, men ikke har tv, da kommer den godt med. Pass på hva du legger i pakkepris når du kjøper, det er ingen vits i å betale for ting du kan få på andre måter. Jeg spurte om jeg kunne få kjøpt garanti eller hva det heter med på kjøpet, sånn som de vanligvis gjør med vanlig pc på elkjøp og det fikk jeg. Da laderen min ble ødelagt, var det ingen hjelp å få. Du har forsikring eller noe uansett :) Og til slutt legger jeg med at om laderen din blir ødelagt, så ringer du bare apple og forteller at den er defekt :) Kos deg, den er så fantastisk <3

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits