RUSSETIDEN - DET LILLE SOM ER IGJEN..

Hei igjen!
Nå blir det lenge mellom hver gang, men slik må det bare bli. Er jo tross alt russetid en liten stund til! Skriver ikke noe særlig om den her, for bilen min har jo en egen blogg (-her-), så det meste havner der. Etter fantastiske stunder på både tryvan, stavanger og rundt om kring i indre østfold både gleder og gruer jeg med til russetiden er slutt.

Blir på en måte deilig å kunne ta på seg vanlige klær og av med den skittne russebuksa, og endelig stelle seg litt pent igjen. Savner muligheten til å gå med hæler og stæsje seg litt ekstra opp. Ikke mist få nok søvn, og minske litt på alkoholinntaket, haha.. Nå skal det sies at jeg langt ifra er blandt de som drikker hver eneste dag. Men det er fortsatt en god del mer alkohol enn normalt for meg, det merkes blant annet på lommeboken.
På en annen måte blir det utrolig trist å si seg ferdig med russetiden, en tid jeg kommer til å huske og ha glede av resten av livet. Har ett par fester igjen før man sier seg ferdig, og på de tenker jeg å virkelig kose meg litt ekstra.

Jeg skal prøve å bli bedre når russetiden er over, og jeg har litt mer tid. Men lover langt fra noe, er jo tross alt eksamenstid som kommer nå. Men jeg blogger når jeg har lyst og tid.

Ellers idag skal jeg hjem til min kjære, vi fyldte forresten 1 år og 3 måneder i går, så skal vi spise tandori og hilse på familie. Etter middag drar vi videre til gropa i fredrikstad og fester med gira medruss. I morgen blir det også en fest ett eller annet sted, og på 17. mai skal man feire siste dagen i russetiden.
Til helgen er det rolig, og på søndag er det familiebursdag. Er fryklig mange som har bursdag i mai, inkludert 3 av 4 i min familie (4 av 5 hvis du regner med Borghild)
Så:
GRATULERER MED DAGEN TIL ALLE SOM FEIRER DAG I MAI!! :-D

-MarteRB

2 kommentarer

Blog By Malin

15.05.2012 kl.16:33

ha noen fine russedager videre :)

Marte R.B.

18.05.2012 kl.09:14

Blog By Malin: Tusen takk, de var veldig fine! :-)

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits