MIMRING

Jobber med en skoleoppgave i trykk og foto, der vi skal lage ett bokomslag til en krimbok. Vi kan selv velge hva boken skal "handle"om, og hvordan vi vil løse det. Så jeg gikk igjennom arkivet på bloggen for å finne noen bilder jeg har lagt ut her tidligere som jeg kanskje kunne bruke.

Jeg merker at jeg ble så glad av å se dem, så vil så gjerne vise de til dere også. Noen har sikkert sett de før, men ja. Mimring er så koselig! Bildene ble tatt i anledning en skoleoppgave i fjor som het "mine røtter". Porselensdokkene var favorittene mine når jeg var liten, og de andre bildene er tatt i den gamle smia hjemme på gården. Har alltid stortrives der inne.
Hender jeg går dit bare får å slappe av og tenke for meg selv en stund. Er liksom mitt lille hjemmested. Lenge siden jeg har vært der nå, men er så ille kaldt der på vinteren.

Hvis noen ønsker å se resultatet av bokomslaget, så kan jeg sikkert legge ut deg også når jeg er ferdig.
-MarteRB

2 kommentarer

Karoline-Michaela

15.mar.2012 kl.15:17

du må legge ut bilde av bokomslaget :D

Marte R.B.

15.mar.2012 kl.20:20

Karoline:Det kan jeg gjøre :-)

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits