GINA EVENT | WINNER OF BEST DRESSED CONTEST

Igår var skolen en tur i Oslo for å besøke vidre skoler der. Man kunne hovedsaklig velge mellom Universitet og Høyskolen, men jeg, Katrin og Pernille dro til Markedshøyskolen. Der fikk vi en liten omvisning og masse god informasjon om skolen.

Jeg og Katrin valgte å bli igjen i Oslo når de andre dro. Vi sto på listen til nyåpningen av Gina Tricot i Torggata, så dro jo selvfølgelig dit. Der møtte vi også Tri, noe som var superkoselig. Har ikke sett han på evigheter.

Var selvfølgelig god tid til litt shopping og god mat før eventen, sa ja, man kan vel unne seg noe godt noen ganger? Vi ente i hvertfall opp med en koslelig og god treretters på T.G.I Fridays.

På eventen fikk vi goodiebags, gratis snack og drikke og 30% avslag på ALLE varer. Så det var jo noe som kom godt med!
De hadde også en konkurranse. De tok bilder av alle sammen når man kom, og skulle velge ut de tre best kledde. Altså, jeg tok ikke bilde fordi jeg følte at jeg var så ekstremt godt kledd den kvelden. Var jo sliten og kaldt etter en hel dag i gatene.
Men ja, det falt seg liksom naturlig å følge mengden, haha. Og gjett hva, JEG ble valgt ut! Jeg altså, jeg som ikke vinner noen ting. Så ja, nå venter jeg på ett 500kr gavekort fra Gina. Ikke feil.

Så, da lurer dere sikkert på hva jeg hadde på meg, og hvem de to andre var. Så ja, her er vi:

Selvfølgelig, Tri måtte jo også være en av vinnerne. Han ser jo fantastisk ut som alltid!

Bilder lånt av Gina Tricot sin facebook-side.

-MarteRB

4 kommentarer

Martine

09.mar.2012 kl.22:49

Heldigris!!! :D

Jeg vil og ha gavekort....

Marte R.B.

09.mar.2012 kl.22:50

Martine:haha, tro meg. At jeg kom til å vinne var det SISTE jeg hadde forventet :-)

Hilde

12.mar.2012 kl.12:44

Dere ser fantastiske ut begge to frøken!

Marte R.B.

13.mar.2012 kl.19:00

Hilde:Takk takk Hilde! :-)

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits