OPPDATERING..

Nå skal jeg prøve å skjerpe meg, og prøve å blogge litt igjen. MEN det blir ikke mer enn når jeg selv har lyst til å blogge. Så ikke forvent mange innlegg hver dag. Jeg merker jeg savner bloggen når jeg ikke blogger, men det blir fort for mye også.

I alle fall. Har ikke skjedd all verden siden sist. Går på samme skole, samme karakterer, ikke lappen, samme vennene, ikke noe ekstraordinært nytt i garderoben, Roma er endelig bestemt! 
Eneste som er utenom det vanlige, for de som er interessert er vinterferien. Da var jeg nemlig i Irland med onkel og noen venner av han på jakt. Noe som var utrolig morsomt, og noe helt annet enn jakt her hjemme! 

Hvis noen er interessert i og høre mer om dette kan jeg lage et innlegg om det. Men jakt er liksom ikke det de fleste interesserer seg så mye for. haha


Onkel, Ann Kristin og meg. Våte, møkkete og utblåste. Livet er herlig! 

-MarteRB

Én kommentar

Madde K.K

05.mar.2012 kl.09:56

koselig!

håper du får en kjempe fin dag!

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits