NEW IN! 27012012

Etter å ha tatt en synstest igår som viste at jeg hadde så og si perfekt syn, så syns jeg nesten at jeg kunne unne meg noe fint no. Så jeg tuslet fornøyd inn på Retro i Rakkestad for å titte, og der hadde de salg! ja, jeg vet at det er salgt overalt nå..

 

Jeg tenkte at "her er det sikkert ikke noe fint igjen", å så kommer jeg over den nydlige hvite strikkagenseren, på 75% avslag!
Ble så sjokkert over det, så måtte spørre om det faktisk stemte at den var på salg. Og joda, fra å ha kostet 359 kr, fikk jeg den til ca 100 kr. Ganske fantastisk!

Så fant jeg et skjerf som er enkelt og greit, med stjerner. Vet at mange har det, men de fleste har det i grått, og jeg elsker blåfargen som på det. Det kostet 399 kr, men fikk 10% avslag siden jeg trener på family. Noe jeg hadde gjort i nøyaktig en dag, Men man må jo utnytte rabattene. haha...
Så fra å tusle fornøy inn, kom jeg superglad og superfornøyd ut igjen!

Dette ble et langt innlegg om to plagg, men jeg har ikke noe bedre og snakke om. Så da ble det slik.

Fint, ikke sant?

-MarteRB

3 kommentarer

Hilde

27.jan.2012 kl.13:38

Så fint :-D

matilde

27.jan.2012 kl.14:09

Kjempe fint! Vurderer å ta meg en tur til Rakkestad selv nå.

Marte R.B.

27.jan.2012 kl.14:24

matilde:Det syns jeg du skal gjøre! :-)

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits