KULTURAKADEMIET - ROMA

Jeg vurderer sterkt å ta et studieår i Roma. Jeg har lest endel rundt studietilbudet som kulturakademiet tilbyr, og opplegget virker veldig bra. 

Jeg har per idag ingen anelse på hva jeg vil bli, og jeg tror at et slikt år kan hjelpe meg og koble det litt av og komme frem til noe, samtidig som jeg for unnagjort noen fag som er vesentlige for de fleste bachlergradene på universitet og høyskole. Slik jeg har forstått det i hvertfall.
Fagene som jeg da får er: exphil, exfac, idèhistorie, kulturhistorie og italiensk.  

Så lurer jeg da på om noen av dere har noe erfaringer angående opplegget i Roma, eller om kulturakademiet generelt? 

All informasjon blir tatt imot med takk. Dette er noe jeg har veldig lyst til. Men jeg må vite at dette faktisk er så bra som de sier, og om jeg får noe ut av det. Vet jo at dette er veldig kostbat, så vil ikke hive meg ut i noe jeg ikke får noe nytte av. 

Hvis noen vil lese mer kan de gå inn her: http://kulturakademiet.no/  

Noen bilder jeg lånte fra deres nettside. Ser det ikke flott ut? 


 

10 kommentarer

stine

17.01.2012 kl.18:38

liker det litt

17.01.2012 kl.18:39

Fin blogg du har!

Ane Magnussen

17.01.2012 kl.18:52

Wow! Så fint det var :-D

23.01.2012 kl.17:46

Sikkert en bra skole, men spørs hvor relevant det er ang. jobb senere. Dumt å kaste bort mye penger på noen man kanskje ikke kan få bruk for senere i livet.

Marte R.B.

24.01.2012 kl.09:48

Anonym:Ja, skolen virker veldig bra.

Fagene som jeg tar må jeg ha for å komme inn på universitet, men ikke høyskole. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre vidre, men etter å ha lest meg opp så føler jeg at dette blir et nyttig "friår". Så sant kabalen går opp økonomisk..

02.02.2012 kl.10:39

Kulturakademiet er kjempebra! Tok et halvt år i Barcelona og det er desidert det beste halvåret jeg har hatt. Fagene er ikke nødvendig for å komme inn på universiteter ettersom de er en del av pensum det første året. Tar du de før du begynner så må du ta andre fag på universitetet. Syns absolutt du skal vurdere Barcelona også ettersom spansk er litt mer relevant enn italiensk i fremtiden, men Roma er fint det også da :)

Ida

09.04.2012 kl.17:26

Hei! Jeg funderer også på Roma med kulturakademiet til høsten. I hodet mitt vurderer jeg pros and cons, for å finne ut om jeg har nytte av et år i Roma. Og jeg har vel kommet frem til at jeg rett og slett må.. Jeg sliter som deg med å finne ut hva jeg vil, så et år i Roma er jo ganske flott :-) Blir det sånn at du drar?

Ida

Ida

09.04.2012 kl.17:37

Hei! Jeg plages med akkurat det samme mtp hva jeg skal bli og hva jeg vil fremover. Jeg har veldig lyst til å studere i Roma ett år og! Det ser jo fantastisk ut. Man får studert, nytt en annen kultur og lært seg et nytt språk på samme tid. Ble det så du skal? :-)

Ida

Marte R.B.

11.04.2012 kl.14:23

Ida: Hei, ja jeg har bestemt meg for å dra. Gleder meg veldig! :-) Hvis du bestemmer deg for dette, kanskje vi møtes? :-)

Ida

13.04.2012 kl.16:41

Ser ut som det blir det, så vi møtes sikkert! :)

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits