VINTAGE FUR

Jeg hjalp min bestemor med å hente frem julepynt fra loftet her om dagen, og da fant jeg en fantastisk fin lue.
Selvfølgelig måtte jeg prøve den, den var jo så nydelig og pusete! Bestemor syntes det var så koselig at jeg likte den, og ho syntes jeg kledde den. Så hun sa hun ville jeg skulle ha den. Noe som er superkoselig, og gjør med veldig glad!

I 18årsgave arvet jeg også et superfint gullarmebånd av henne, som hun fikk til sin konfirmasjon av sin mor igjen. Kommer nesten ikke til å tørre å bruke det, er så redd noe skal skje med det. Arveting er noe av det koseligste jeg vet om. Gleder meg til søsteren min får seg barn om mange år, så tante Marte kan sende arvegods videre! Ønsker ikke barn selv, haha..

Det er akuratt en slik lue jeg har ønsket meg LENGE! Jeg har en skikkelig fake variant som jeg kjøpte i vg1. Men det er så plastikpels som du kan få det, og Borghild har suttet på den (altså hunden min). Denne derimot, er ekte pels og utrolig myk og go!

Så vi har gjort det klart med en gang. Jeg har ingenting imot bruk av pels, så lenge pelsen er fremstilt på skikkelig vis. Alle disse filmene og bildene man ser på nettet, er ikke fra Norge, og gjelder langt ifra hele pelsindustrien. Syns det er feil at alle skal bli tatt under en kam, og bli refset for noe som noen få dumme mennesker har gjort. I tillegg er jo skaden allerede skjedd, hvorfor da la vær å bruke noe så fint? Hat meg gjerne, men jeg kommer ikke til å endre mening.

Jeg vet ikke helt hvor grensen for å kunne kalle en ting vintage går. Men har tittet litt på nettet. Der sto det at når en ting er fra rundt 20-30 år gammelt eller eldre, går det under kategorien vintage. Og denne luen ble kjøpt for minimum 25 år siden ifølge min bestemor, så da kan jeg vel kalle den for det? Elsker den i hvertfall. Gleder meg faktisk til det blir litt kaldere og snø ute, slik at jeg kan da den i bruk. Og jeg er ikke noe vinterfan, men luen gjør det nesten verdt det.

 -MarteRB

 

10 kommentarer

May-Teresa

05.des.2011 kl.20:19

søta :-)

Hilde

05.des.2011 kl.20:37

Den var kjempe fin!
fin :)

Hannah

05.des.2011 kl.21:00

Kjempe fin lue. Jeg er ny på blogg.nå så om du ville vært så snill å bare tat en tur innom bloggen min hadde det vært kjempe koselig :)

svartglitter

05.des.2011 kl.21:01

Personlig så hater jeg pels, men når det er arvet så kan man jo ikke kaste den akkuratt ? :-)

Oda og Aurora

05.des.2011 kl.21:06

åå, den var så fiin! hvor kjøper du alle de fine klærne dine?? missunnerlig.

eilenblogg

05.des.2011 kl.21:22

søtt :D

Ingrid Marie Isachsen

05.des.2011 kl.21:23

Kjempe fin! :) Selv er jeg motstander av pels, men synes det er værre å kaste enn å bruke den når den er arvet.

karoline

05.des.2011 kl.22:03

så fin den var !

Marte R.B.

05.des.2011 kl.22:15

Oda og Aurora:

Hehe, takk :)

Hvis du sikter til innkjøp innlegget jeg hadde før der, så er det meste kjøpt på topshop og primark i London når jeg var der for litt siden. :-)

Ellers går det mye i hm, bikbok, gina osv. Og så har jeg en forkjærlighet for acne selvfølgelig. :-P

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits