INNKJØP | LONDON

Jeg skrev ett tidligere innlegg om neglelakkene jeg kjøpte, det kan dere lese -HER-.

Her er endelig resten av innkjøpene fra London. Det tok sin tid, men som jeg sa, jeg trengte en pause fra lesingen. haha..

Nå husker ikke jeg helt hvor ting er kjøpt, og i hvertfall ikke hva alt kostet. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan, og så må dere ta det med en klype salt. 

Jeg starter med skoene, selvfølgelig. Det ble langtifra så mange par som jeg håpet, men det er min skyld. Jeg gikk å surra og titta på så mange forskjellige fine par at jeg helt glemte å kjøpe de. haha..


Lita - Jeffrey Campbell. Kjøpt på TopShop.
Disse herlighetene fikk jeg av min fantastisk snille kjæreste i 18 årsgave. Virkelig supertakknemlig for de, er uten problem favorittparet!

Primark - ca 12 pund.
De er fantastisk fine. Desverre har jeg greid å kjøpe de bittelitt for små, var så mange mennesker på Primark, så var rett og slett ikke plass til å prøve de. Men jeg har planer om å tvinge mine ben i de uansett når litt varmere tider kommer. 


Blå glittergenser fra TopShop, husker ikke pris. Den er ikke så kraftig i fargen i virkeligheten. 

svart glittergenser fra TopShop. Aner ikke prisen. Er mørkere i fagen i virkeligheten.

svart og hvit strikket genser fra TopShop. Aner ikke pris. 

Silkeskjorte fra Primark - rundt 10-12 pund 

Stor svart skjorte fra Pirmark - rundt 10-12 pund

Lilla skjorte fra Primark - rundt 10-12 pund

Skjorte med heklet krage fra TopShop. Husker ikke pris. Se så fin den er! Måtte bare ha den når jeg så den. 

Oversize kåpe med skinndetaljer fra TopShop - rund 100 pund. Den er helt fantastisk, elsker virkelig detaljene i skinn som gjør den litt annerledes.

Veske fra Primark - rundt 8-9 pund. Jeg syns den er så fin. Litt annerledes, lett å kjenne igjen og BILLIG! og så er den akuratt passe stor. 

Skinnhansker fra Accesories. Husker ikke pris. 

Stort smykke fra TopShop

Krage-perlesmykke fra TopShop. Elsker det! så lett å bruke, og så fint. 

Mascara fra Clinique - rundt 120 kr på taxfree. Elsker den! Den er todelt, så man bestemmer alt selv. Selvfølgelig, som det er i starten med mascaraen så får man alt for mye på kosten i starten, siden det er så mye i flasken. Men den er veldig bra forde syns nå jeg. Og så er det veldig lett å unngå klumper! Jippi!!

Vi kom over en fotobutikk med masse billige stativer. Og jeg har jo lenge snakket om å kjøpe meg et bedre stativ en det gamle rakklet som pappa hadde når han var ung. Og vanligvis er jo stativer dyre, men i London var de mye billigere. Dette er et middels/litt bedre stativ som jeg ga 25 pund for. Altså litt over 200 norske kr! Fikk med pose å greier, haha..

-NOE DERE LIKTE?

-MarteRB

6 kommentarer

aquaamarin

30.11.2011 kl.19:23

Kjempe fin blogg du har!<3

ha en fin onsdag videre.

hadde vært koselig med en kommentar:)

eilenblogg

30.11.2011 kl.21:24

kjempe masse fint :D

Nora Riise

30.11.2011 kl.21:57

Den sorte litt store skjorten fra primark var helt elsk!

karoline

30.11.2011 kl.22:06

så mye fint du har kjøpt deg !

carolinenss

30.11.2011 kl.22:53

Kjempefine innkjøp! :)

Camilla - 19

03.07.2012 kl.18:03

Hehe, jeg er rar, men sånn CA. regnet jeg ut at med de tingene du ikke visste hva kostet tok jeg ca. pris og da brukte du rundt 230 pund på herlige innkjøp! Minus jakka kosta det 130, jeg som skal til London 31. August og skal være der tilsammen 3 dager skal ha med over 316.77 pund, får litt av bestemoren min også, haha, så rundt 360.77 pund, og så lurte jeg på hvor lenge du var der? Og jeg kommer ikke til og kjøpe så dyre ting som koster 100 pund, så det er jo bra for meg for da får jeg skikkelig mye! :p Men elsket jakka, vil ha den selv, elsk!!

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits