TODAY 30112011

Nå sitter jeg på skolen og jobber med nynorsk.. Ikke det festligste i verden kan man si. Har 4 timer norks på onsdag, så er det ikke favorittdagen akuratt, men det hjelper å vite at de to første timene er fri. Så da kan jeg sove leeenge før gymmen.  

Resten av dagen kommer til å gå med på naturfaglesing. Har en prøve i morgen som jeg gleder meg veldig til ironi... Regner med at det kommer til å gå ok, dette er faktisk et tema jeg kan få til. Men ja, man vet jo aldri.

Skal se om jeg får til et innkjøp innlegg med klær, sko og div. andre ting jeg kjøpte meg i London. Dere fikk jo ett om neglelakkene igår, så bør få ut resten å snart. Lover ingenting, men kan jo hende jeg må ta meg litt fri fra prøvelesingen etterpå, sant?


-MarteRB

5 kommentarer

Marthe

30.nov.2011 kl.13:33

God dag :-D! Stakk innom bloggen din for å ønske deg en super fin onsdag.

Kos deg! Klem Marthe

Karoline-michaela

30.nov.2011 kl.13:53

Må virkelig legge ut bilder av alt du kjøpte :) nyskjerrig jeg vetu :D Vil se om det er noe tøft,som jeg kan låne en gang :p + Marte, du vet at jeg elsker bloggen din <3 glad i deg:)

Daniel Niazi

30.nov.2011 kl.14:04

Kjempe flott bilde! ;:D

eilenblogg

30.nov.2011 kl.14:55

ja, ta deg litt fri :) fint bilde.

Hilde

30.nov.2011 kl.15:07

Fint bilde av deg Marte :-)

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

18, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits