LEAVING SOON!

Beklager at det blir mye London snakk på bloggen om dagen, men gleder meg så fryktelig mye! Nå er det under 24 timer til jeg er der. Flyet vårt går kl 7 på morran fra Rygge, så da har vi store deler av dagen i London også i morgen, så det er digg. 

Jeg har jo bursdag i morgen, noe som er grunnen til at vi drar. Og derfor bestemte klassen min seg for å synge hele to varianter allerede idag! En vanlig en, og en, ja, annerledes en. haha..
Men da er jeg jo ferdig med det, er alltid så kleint å skulle sitte der mens de andre synger. 

I og med at jeg er bortreist regner jeg ikke med at det blir mye blogging. Vet ikke om vi har trådløst nett på hotellet engang, eller om jeg skal ta med Ipaden. Men hvis det er nett, OG jeg har med Ipaden, så skal jeg prøve å oppdatere dere litt. Det skal i alle fall komme et par innlegg etter turen, det lover jeg. 

 

Dette er altså den andre varianten av burdagssangen klassen sang for meg i tillegg til den vanlige.. Søte, ikke sant? 

-MarteRB

3 kommentarer

Kristin

16.nov.2011 kl.14:23

Kjempe fin blogg, stå på videre! ♥

Koselig med en kommentar tilbake :-)
kos deg i London :)

silyeah

16.nov.2011 kl.14:30

du er heldig! god tur :)

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits