RESULTATET

Vi har som sagt vært på gym for life challenge i Lillestrøm idag. Noe som var utrolig morsomt!

Dagen har gått ut på å vente, vente mer, turne litt og vente enda lenger. Haha, man fikk god tid til å bygge opp nerver da!
Vi gjorde det veldig bra Idag og er godt fornøyde med resultatet. Vi fikk desverre ingen plassering. Men skitt au, det hadde vi vel egentlig ikke trodd heller.

Når vi begynnte å tenke på det, er bare det å få lov til å delta på dette STORT. Vi har jo tross alt kommet igjennom to "nåløyer". Først få en andreplass i en konkurranse tidligere i år, og med det få ov til å sende en video til opptaket til denne konkurransen. Og vi ble jo valgt ut, av veldig mange søkere. Noe som vil si, at vi blir ansett som en av Norges bedre store tropper! Det er gøy å tenke på at lille Rakkestad utmerker seg slik.

Så må jeg jo også gratulere Fredrikstad turn med en velfortjent 2. plass. Utrolig bra!

Her er vi. Dette er før vi skal inn å vise frem programmet.

-MarteRB

4 kommentarer

danian

12.nov.2011 kl.23:27

Kult

Camilla

13.nov.2011 kl.00:35

Er utrolig fornøyd! Neste gang slår vi dem alle, Haha :-)))

Maja

13.nov.2011 kl.22:58

Hei, gratulerer så mye med å få være med i konkurransen :) Jeg har selv en venninne som var med, hun syntes visst at plasseringene noen fikk var helt feil, vanskelig for meg å vurdere som ikke var der :) men fikk du sett troppene? hva syntes du? :) Klem fra Maja

Marte R.B.

14.nov.2011 kl.08:54

Maja: Tusen takk :)

Jeg er nok enig, Fredrikstad fortjente 2. plassen sin, men jeg syns kansjke ikke 1. plassen til Loddefjor var helt klar. Jeg fikk sett de når de trente, og de var rågode, ingen tvil om det! Men dette er en turnkonkurranse, så syns det var litt feil at de som ikke hadde med noe akkrobatikk av noe slag vant:)

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits