HOMEWORK..

Nå sitter jeg innestengt på rommet og gjør en analyse på en bok jeg ikke engang har fått lest ferdig..
Jeg har fått en utsettelse til i morgen, i og med at jeg fikk boka så sent etter alle andre, men det hjelper jo ingenting når den er så sinnsykt trå.

Det må være den mest tungleste boka jeg har vært borti.
Det er mange mange vanskelige og "store" ord hele tiden, og mange begreper som jeg aldri har vært borti før. Og ikke nok med det, så kommer det en hel del setninger på FRANSK... Mange steder er det dårlig oversatt fra italiensk (orginalboka), og dermed feil i setningene. Det er også en del småhistorier innimellom, noe som gjør alt rotete. Så rotete at det er nødvendig med tidslinje bak i boka!

Så hvis ikke du er blant de smarteste, ikke les den boka.

Slik ser det ut hos meg nå.
//potetgull //marsipanpølser //IPad men fakta om boka // selve boka //pc til å skrive analyse på..

-MarteRB

4 kommentarer

Kamilla

23.okt.2011 kl.13:26

Hvordan fikk du til å velge akkurat den boken? xp

Marte R.B.

23.okt.2011 kl.16:27

Kamilla:Den har fått så gode kommentarer rundt omkring, og jeg syns den virket veldig interresant. Men, nei, det var den ikke.. Haha, så ja. Da sitter jeg her :)

Kamilla

23.okt.2011 kl.17:47

uff da, stakkar!
Du er et av de 10 bildene som er igjen av de 32! Lykke til og husk at du burde få andre til å stemme på deg og du kan skrive innlegg, spørre venner, skrive på facebook eller hva du vil, men kun 1 stemme på deg selv! :)

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits