JEG VANT!

For en gangs skyld var det min tur til å vinne noe, og nå endelig har det skjedd. Har ikke vunnet noe store greier altså, men jeg var en av de 5 heldige som vant 5 solkort, neglefiler og tatoveringer fra brun og blid. Så nå skal jeg prøve å få litt farge på den bleke kroppen min. Åå, dette er en god dag. 

Ellers idag har jeg vært i familiebursdagen til søte Hennie Louise. Hun fylte hele 3 år på fredag! Veldig koslig å møte Oslo-folket igjen. Er jo ikke hver dag jeg ser dem. 

Resten av kvelden skal jeg bare sitte å sløve i sofaen. Mulig at jeg får beskjed om å gå ut og flytte på bilen til pappa igjen. Prøvde i ste, men, haha, den står på ca akuratt på samme sted. Muligens tre centimeter nærmere der den ikke skulle stå... 


Dette er et "nytt" smykke forresten. Fant det i en av mammas skuffer. Har igrunn aldri tenkt tanken på at mamma kunne ha noen skatter, men det hadde ho jaggu meg. Så tror nok jeg skal ta meg en tur til i de gamle sakene hennes ja. Var det ikke fint? 

-MarteRB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits