FERIEMODUS

Da var endelig den etterlengtede elgjakta igang. Høstferien er ikke det samme uten. Jeg har ho vært med pappa på jakt så lenge jeg kan huske, og stortrives i skogen I høstferien.
I år valgte jeg å være hos min onkel i skjeberg første dagen. Dette fordi de er et mye mindre jaktlag, og dermed skjer det mye flytting og bytting på poster rask og intensivt. I Degernes er vi over 40 jegere, og får dermed ikke den type spenning med at ting skal skje så fort.

Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok dette valget. Mens de kun har tatt 1 dyr i degernes, har vi felt 3! Og den siste var en stor pen 11 tagger okse. Denne var jeg også tilstedet på når den falt. Utrolig morsomt!

Nå sitter jeg og onkel å bare slækkern i stua. Mamma kommer om noen timen, og da åker det hjem igjen. Skal ta resten av jakta i Degernes. De har også bare 1 dyr igjen i skjeberg, og flere dyr hjemme.
Å så er det jo litt sånn da. At borte er (veldig) bra, men hjemme best.

-FLERE SOM ER PÅ JAKT I FERIEN?

Her er oksen vi felte Idag. Han sto så lenge før den falt at jeg rakk få et bilde av den. Er bare dårlig mobilkvalitet, men skitt au. En pen elg!

-MarteRB

2 kommentarer

Hilde

06.okt.2011 kl.19:28

SKUMMEL ELG MARTE.. :( Du er flink da, som jakter! Takk for at du holder elgen unna veien :-D

Marte R.B.

06.okt.2011 kl.20:19

Hilde: haha, ja ikke sant? Har til og med video av dauskuddet på han å ;P haha

Skriv en ny kommentar

Marte R.B.

Marte R.B.

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Dere kan kontakte meg på mail: Marbak9@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits