FARGE HÅRET?

Jeg har lyst på litt forandring, men vil liksom ikke klippe meg kort eller noe. Og farge håret mørkt er helt uaktuelt. Men når jeg sitter her å titter på bilder på nettet, får jeg mer og mer lyst på litt gylden- honning aktig farge på håret. Så lurer på om jeg rett og slett ikke skal prøve en mørkere blondfarge til vintern.. 

- HVA TROR DERE, VIL JEG KLE EN MØRKERE FARGE SOM DEN PÅ JENTENE UNDER? 

Alla den fargen jentene over tenker jeg litt på. Som dere ser på bildet under har jeg litt lysere hår en dem. Men vet ikke helt om jeg vil ha det kanskje litt mørkere en de over også, for en skikklig synlig forandring. Men for all del, ikke så mørkt at det grenser til brunt.. det har jeg prøvd før.... haha..


-
MarteRB

3 kommentarer

Katrin

29.sep.2011 kl.21:11

jaaa, det synes jeg du skal gjøre :-D

Lisa

30.sep.2011 kl.20:09

spørr frisøren din om en ask-farge, da vil blondfargen din bli en tone mørkere, men vil fremdeles være blond, bare kaldere! ypperlig for vinterfarge:) men det er minicolorasjon så den vil gradvis vaskes ut, men da er det også lettere for å bytte farge senere om den ikke sitter permanent:)

Marte R B

02.okt.2011 kl.14:09

Lisa: ja, jeg skal se på litt flere farger også. Å så får vi se hva ho syns :)

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits