RANDOM | 27.09.2011

Nå er jeg på vei i seng. Har vært på trening og sleti meg ut. Jeg og Maren får til mer og mer, og sitt i hender som jeg skrev om tidligere sitter som støpt! jippi! 

I morgen tidlig blir det ikke noe inspoinnlegg, i og med at jeg har kjøretime på morningen. Huff og huff, det er så skummelt.. Selvom jeg har kjørt endel idag, retur-tur-retur Rakkestad,  det så skummelt med en lærer i setet ved siden av.. ahh.. Etter kjøretimen er det to timer gym, og så klassebilde. For tredje året på rad rett etter gymmen. Like fornøyd hver gang.. Jeje, klassen ville så gjerne ha tema (ikke jeg), så det er Black & white tema på bildet. Blir sikkert greit nok..

Btw. Ingen som har veldig lyst til å kjøpe disse Jimmy Choo pumpsa i str. 37 fra net-a-porter til meg?? Da vet jeg om en hvis jente som hadde blitt lykkelig.
Link til skoa finner dere -her-

-
ER DE IKKE FANTASTISK FINE?

(jeg har ikke giddi å lese gjennom dette innlegget, så det er sagt. Beklager evt. feil..)

-MarteRB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits