FRA TOPP TIL BUNN, PÅ ETT SEKUND!

fint rim i overskriften, ikke sant?? haha....

Ja, som dere sikkert vet er jeg en turner. Jeg har turnet hele livet omtrent, og jeg har alltid vært en topp. Altså, når det er parøvelser/akkrobatikk så er jeg den som blir vridd og vrengt på/løftet rundt på toppen. haha.. kan ikke forklare det på en bedre måte.. Men når sesongen startet i år, så viste det seg at det var alt for mange topper. Så da måtte noen par splittes, jeg og Camilla var blandt disse. Jeg sørga for at jeg fikk søstra mi som partner, i og med at jeg har turnet litt med ho før. Men guri for en overgang! 

Jeg ante virkelig ikke at det var så tungt å være bunn. Nå skal det sies at jeg aldri har vært det før, og jeg er trent opp som topp. Noe osm igjen ikke gir særlig mye muskelstyrke..  Så selvom Maren er ei lita terte, så er det sinnsykt mye tyngre enn jeg hadde trodd. MEN, vi får til så mye mer enn forventet! F.eks. Sitt i hender. Altså at hun sitter i mine hender, mens jeg holder henne over hodet (som på bildet under). Det hadde jeg IKKE trodd når vi starta. 

Så, det er igrunn litt festlig på trening om dagen da, har virkelig noen uante krefter liggendes.. haha..

Jeg vet at dere ikke tror meg, med det der er faktisk jævli tung for en som ikke eier muskler. Ååå, sliter ikke med å smile eller noe altså, dere må ikke tro det... (jeg er også klar over at jeg må rette ut armene mer,, men på bildet drev i egentlig å falt, men det sier vi ikke noe om..)
Haha, jeg pleier å være den som BLIR løfta, ikke løfteren selv... åhh, savner igrunn allerede det å være topp... 

ahhh, fiiiiin på trenign.....2 kommentarer

Katrin

20.sep.2011 kl.23:41

jeg synes nå det ser tungt å holde noen oppe med armene over hodet uansett hvor litta ho er jeg men.. ;p

Marte R B

21.sep.2011 kl.08:54

Katrin: Haha, det er tungt. Men ingen tror meg i og med at det er Maren, og ho er akruatt som søstra var. Lita og lett ;P

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits