ANBEFALING - DONUT

Jeg har utrolig tynt hår, og det er blondt så det hjelper jo ikke noe stort da kan du si. Og jeg elsker de forskjellige typene av "dotter" man kan ha, men de krever ofte tykkere hår en mitt. Derfor har jeg igrunn aldri fått til noen skikkelige dotter noen gang. Men så tipsen noen venninner meg om DONUTEN, og jeg elsker den! Har hatt den i noen dager, og er helt forelsket. Endelig får jeg en større topp på hodet også. haha..
Det trengs litt øvelse for å få til dottene skikkelig fint, men det er bare å prøve seg fram. De er veldig lette å håndtere.  Anbefaler den i hvertfall til alle som har samme problem som meg, og andre ellers selvfølgelig.
Man kan få kjøpt de på glitter til 80 kr.

 

Slik ser den ut. Du kan se på bildet hvordan man fester den. Bare tre den over håret, og så legger du håret fint rundt den og fester med en spenne.


Et bilde jeg tok fra google. Slik ser det da ut med donuten. Jeg er ikke riktig så flink enda, men det kommer seg vel.

Så bare la jeg med et bilde av meg med min. Den er ikke spesiellt pen på bildet, er ikke derfor jeg la det med. Men her har gått med den en hel dag først, og den holder seg veldig bra. Og det er størrelsen jeg får til med den med mitt hår. Hun over har sikkert mye tykkere hår enn meg.

- FLERE SOM HAR PRØVD EN SLIK FØR?

-MarteRB

2 kommentarer

Toril Hornnes

19.sep.2011 kl.20:58

Har 2 sånne selv, elsker å bruke det! :-)

21.sep.2011 kl.22:23

Du fikk meg til å kjøpe en, elsker den allerede ;o

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits