NYTT SØSKENBARN! + MARKEDSFØRING

Ja, da sitter jeg her da, og jobber med en markedsføringsoppgave. Den skulle vært ferdig på fredag, men siden ingen omtrent skjønnte en dritt fikk vi den utsatt til mandag. Når jeg valgte markedsføring syntes jeg det virka som et morsomt fag, og noe jeg kunne få til. Men nå er jeg ikke like sikker nei.. Håper det blir bedre ut året, og at jeg ikke får stryk på denne elendige oppgava. Har forresten om mobilmarkedet, så ikke verdens mest interressante tema heller. men men.

Så kan jeg vel si det også, at i morgen skal jeg til Oslo en tur. Og vet dere hvorfor? Jeg har fått ett nytt søskenbarn/tremening!! (vi regnes som søskenbarna, i og med at hun ikke har noen av de her i Norge.) Så i morgen skal vi innover å besøke dem. Er egentlgi ikke noe sørlig glad i barn generelt, men syns det er koselig fordet da. Når de er nyfødte er de liksom ofte stille, og så gjør de ikke så mye. haha..

 

-MarteRB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits