LYKKE!!

Min skolepc var en av de 400 som ble stjelt i våres, og dermed måtte jeg få en annen en. Og det er jo greit nok, men når jeg fikk den så var det bare drit... For det første tok ikke batteriet til seg strøm, så jeg måtte ha i ladere hele tiden. Og med en gang den så mye som hoppet litt ut, slukna hele driten... For det andre dura den noe helt jævli, og for det tredje var den skikkelig treg... Og bare for å gjøre vondt verre, har den to små bulker på lokket..

Så, når jeg spurte om nytt batteri fikk jeg beskjed om at; nei, det får dem ikke inn før til høsten.... Så foreslo snille Johan at de bare kunne ta et av de andre batteriene fra en annen pc, og da sa han mannen nei...
Men idag, så kom jeg igjen for å mase enda litt på dem. Og sa han også nei til batteri, men etter at han hadde fiksa duringa på'n og vi hadde snakka litt, så ga han meg et nytt ett! Ahh, så nå liker jeg han nesten litt igjen. haha..

men, ja, vet at dette antagelig er veldig kjedelig og unødvendig for dere å lese. Men det er liksom dagens glede da,,

nydelige dell vostroen som alle er så glad i..

-MarteRB

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits