OPPSKRIFT - HJEMMELAGET NACHOS

Jeg fikk et spørsmål om hvordan man tilbereder nachosen som jeg og Simen spiste igår. Så da tenkte jeg at jeg likesågodt kan lage et lite innlegg om det, så flere som lurer får vite det. 

Det du trenger er: 

9-1000 gram kjøttdeig
Ost
Nachos (Maarud sine nachos med ost)
Taco-kryddermix
Tacosaus

Det er fullt mulig å legge til flere ingredienser som chili, paprika osv. Men vi ville ha en veldig "enkel" nachos igår. 

Slik gjør du: 

- Stek kjøttdeigen og ha oppi kryddermixen slik man gjør når man skal lage taco. 
(vi brukte kjøttdeig av elg som var ukryddret, og brukte derfor også litt hvitløkssalt og sitronpepper til å lage litt smak. Det var utrolig godt, virkelig noe å annbefale hvis du har tilgang til elgkjøtt) 

- Når du er ferdig med kjøttet finner du fram en ildfast form og legger bunnlaget med kjøtt. Så legger du et lag med nachos, et med ost og tacosaus på toppen. Så gjentar du disse lagene så mange ganger du vil/har plass. Vi hadde to lag. 

- På toppen la vi litt kjøttdeig, og revet ost og i terninger i tilleg til knuste nachos. 


slik så våret ut etter å ha gjort pungtene ovenfor.

- Sett ovnen på 220 grader, og når den er varm setter du formen inn. Vi lot den stå ca 10-15 min, men dette må du ta litt på magefølelsen. Følg med på den og ta den ut når osten er godt smeltet osv. 

- Så er det bare å kose seg med god mat :)- MarteRB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits