17.08.2011

Idag er det ikke så mye som skjer. Sitter å leser på til båtførerprøven som jeg skulle ha vært ferdig med før sommerferien. Men det har seg da sånn at jeg er en smule treg på sånnt, så skal forsøke å bli ferdig med den denne uken. 

Etterpå idag skal jeg på dugnad. Vi skal dugnadere på Lundeby, altså putte ting inn i blader osv. Håper at vi tjener endel på det, siden inntektene går til russebil. 

Nå sitter jeg er å prøver å lese litt. Men i og med at kattepusen til bestemor har tatt seg en liten tur ned til oss på gården. Blir det egentlig til at jeg leker med han. 

Forresten, jeg får iløpet av idag eller morradan (mest sannsynelig) levert en pakke som ejg har lengtet etter. Kan ikke si dere hva det er enda, i og med at noen ikke skal finne ut av det. Kan fortelle hvorfor når jeg har fått den.Se så søt han er!

-MarteRB

Én kommentar

Hilde

17.aug.2011 kl.16:01

Tnå, søtinger!

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits