TO BE CONTINUED...

Ja dere, nå har jeg bestemt meg. Jeg skal fortsette å blogge, begynner å savne det fryktelig nå merker jeg. 
Men jeg starter i det små.
For til lørdagen drar jeg nemlig til sveits for å delta på Gymnastrada! Gleder meg noe fryktlig. VI er en gjeng fra Rakkestad turn som drar, og vi skal delta på fellesprogrammet for norge.
Programmmet varer i hele 13 minutter, så det er litt å huske på da kan man si. Men tror det blit supergøy. Vi skal også se på mange andre turnere fra rundt omkring i verden. 

Så når jeg kommer hjem på søndag, må jeg bråvaske klær og diverse før jeg drar på ca 3 ukers båttur langs svenskekysten med familien. Det blir deilig å slappa av (forhpentligvis) i sola på båtedekket eller fjellet. Skal ha med bøker å lese på, og kamerat. Regner med at det blir endel bilder i løpet av turen. 

Dermed har jeg masse å blogge om når jeg kommer hjem! Og muligens litt underveis visst anledningen byr seg. Så da kan dere glede dere til masse å lese om fremover. Satser på å bli bedre med outfit også, og andre inspirasjonsinnlegg. 

- HØRES DETTE BRA UT? 

jo, forresten. Jeg har bestillt meg noe som er på vei hjem i posten! En stund siden sist nå, og når jeg fikk øye på de måtte jeg ha de. Regner med at de kommer i løpet av dagen eller i morgen. 

 

(Jeg bestillte smykket i sølv, med de er tydeligvis utsolg for de på nelly nå. Fant bare gull)-MarteRB

2 kommentarer

katrin

08.jul.2011 kl.08:12

Ikke like sko som meg eller noe altså :-) :-P

Marte R B

08.jul.2011 kl.13:40

katrin:Haha, så det etter at jeg hadde bestillt de. Men de er i hvertfall ikke i lik farge da ;P

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits