INPULS SÆRPETUR | INNKJØP

Idag hadde jeg egentlig ingen planer annet enn å dra hjem og rydde (noe jeg faktisk har gjort). Men siste time mens vi satt å venta på bussen, fant vi brått ut at vi ville en liten tur til Særp. Derfor dro Jeg, Therese og Simen dit på ren inpuls. Vi kosa oss vi, spiste på MacDonals, drakk kaffe og handla litt. Ingen av oss hadde noe særlig med penger, men det ble noen få ting på hver av oss. 

Jeg fikk kjøpt meg noen etterlengtede nye solbriller, i og med at jeg satt istykker de gamle... 
Og så kjøpte jeg meg et par TOMS sko, har hatt lyst på det sinnsykt lenge. Skulle egentlig kjøe de i fjor, men da hadde de ikke størrelsen min det ene stedet jeg fant de.

Fant ikke et bilde med de brillene jeg har kjøpt, men de er helt lik disse, bare med brune sånne pinner. Kjøpte de på Bianco til 100 kr. Og så disse da. Og det som er så fantastisk med TOMS er at jeg faktisk hjelper fattige barn som ikke har egne sko. For hvert par som blir solgt, gis det er par sko til et barn som ikke har råd til det selv. Fantastisk ikke sant? Har ikke følt det så behagelig å bruke penger på sko før, når jeg vet jeg hjelper noen ved å "hjelpe" meg selv. 

Dere kan lese mere om tiltaket på http://www.toms.com/-MarteRB

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits