SHOPPINGTUR TIL SKI

Ja, idag skal jeg og Katrin til Ski for å handle litt. Eller, ingen av oss har så altfor mye penger, så blir mest å gå rundt å drømme seg bort i alle tingene man har lyst på. Kommer garantert til å finne MASSE jeg har lyst på idag, pleier å gjøre det når jeg ikke har penger... haha..

I morgen skal jeg jobbe, og etter jobb skal jeg til Simen og være der til slndag. Så blir nok ikke noe særlig med blogging i helgen. Så dere vet det.


Se på denne da! Syns den er sinnsykt søt, og så koster den bare 99kr. Kommer nok til å være med meg hjem ja, visst ikke den er dritstyg i virkeligheten da.

-MarteRB


6 kommentarer

Malene Aksland

15.apr.2011 kl.11:35

nice nice

Lisa - Min hverdag og mye mer..

15.apr.2011 kl.16:29

koos dere :D

Marie

15.apr.2011 kl.18:22

Hei, hvor kjøper du den søte kjolen? :) Hvilken butikk?

Marte R B

15.apr.2011 kl.21:45

Marie: Den var langt fra like fin i virkeligheten desverre, MYE mørkere i fargen enn jeg trodde. Men visst du er innstilt på at den ikke er lyst beige, så kan den være veldig søt igjen. Du kan kjøpe den på H&M :)

Hilde

15.apr.2011 kl.22:13

Haha! "Om den ikke er drit stygg i virkeligheten da" Hørte for meg at du sa det oppi huet mitt når jeg leste det der Marte, haha :-D!

Marie

16.apr.2011 kl.10:55

Okei tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits