ER DET MULIG Å BLI SÅ LAVMÅL?!

Vi satt og spiste lunsjen våres som vi pleier i klasserommet ,og plutselig sier Alexandra: øy, Hilde, det er noen jenter som tar skoa dine. Derfor tittet alle sammen ut av vinduet, og joda, der sto det to jenter og tok skoa ut av utstillingen til Hilde. 

Og dermed gikk vi en flokk med ganske irriterte jenter ut i gangen, og hva ser vi, jo skoa er borte. De to jentene som tok skoa (som btw var 10 klassinger fra Eidsberg ungdomskole) fortsatte nedover gangen når vi kom. Mens ho ene gikk ut, stoppa vi ho andre og spurte om skoa, og ho sa ho bare lette etter doen. Da ho var gått fikk vi brått se den ene skoen slengt i hjørnet av gangen, og den andre nede ved doen. Lavmål? ja.. 

Lærerne våre gikk ut og snakket med jentene, i og med at de sto på røykeplassen. De hadde sagt at de gikk på skole i Ski, og bare hadde prøvd skoa eller noe sånnt. Så lærene ringte til Eidsberg ungdomsskole og lærerne der skulle visst ordne opp. 

Syns det er så frustrerende at man skal holde på slik. Vi som har utstillingene har veldig ofte private eiendeler med, og vi vil jo helst ha de med hjem etterpå også. Det har vært endel stjeling før, blant annet bilderamma mi, ett belte og en topp til Lisa, blader osv. Syns det blir for dumt, folk kan skaffe seg sine egne ting og slutte å ta alle andres. 

Hilde og Katrin har også skrevet om dette -HER- og -HER- 

Her er foresten skoa til Hilde som de tok. 

-MarteRB4 kommentarer

Hilde

13.apr.2011 kl.17:19

LAVMÅL JA!

Alexandra

13.apr.2011 kl.17:20

jeg har også skrevet om det !

haha teiteste ass ! ;o

Lavmål ja ! : )

Therese

13.apr.2011 kl.18:49

er det mulig å bli mer tette i hue ? -.-

Simen

13.apr.2011 kl.19:17

Og hvem sto for innsider informasjonen fra lærerne? :)

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits