OPPDATERING FRA HELGEN

Jeg har hatt mye og gjøre i helgen, ikke noe særlig pc tid til overs. Derfor også dårlig blogging. Men her er en rask oppdatering. 

På fredag var jeg med Simen hjem til Fredrikstad. Der var jeg med han og familien hans på kino, vi så World invasion; Battle in LA. Hadde det i hvertfall utrolig koselig. 

På lørdag var jeg på et kurs for å lære litt mere om regnler og diverse om båt, før jeg prøver meg på båtførerbeviset i slutten av mai. Når det var ferdig, dro jeg hjem for å stelle meg til 50 års laget til Onkel. Noe som var kjempehyggelig.  

Siden vi overnattet i Halden etter feiringen måtte jeg opp kl 9 for å rekke kurset i Rakkestad. Og i og med at jeg ikke var i seng før halv 6 kvelden før, ble det 3,5 timer med søvn. Var bare en smule trøtt på kurset altså.. haha...

Idag har jeg jobbet med forberedelsene til heldagsprøven i morgen. Ikke at det er så mye og gjøre, bare samle litt bilder, sette seg inn i trengdene og lese blader. Ganske koselig faktisk, merker jeg savner sommeren når jeg ser alle bildene. 

Etterpå skal jeg til Fredrikstad for å ta de sprøytene jeg hater,, Men nå er det bare 2 ganger til så er jeg ferdig med det verste, merker jeg gleder meg til det.
Simen skal også være med hjem til meg etter sprøytene, og så skal han bli over til i morgen. Vi skal kose oss meg film, og sikkert litt godteri. Tror det var den siste Jackass filmen vi ble enige om å se, så det blir gøy. -MarteRB

 

Én kommentar

BlueBay-kommenterer tilbake!

11.apr.2011 kl.13:52

huff, hater prøver :(

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits