HELGEN

Jeg har vel egentlig følt at jeg har hatt en rolig helg, mennår jeg tenker etter så har det igrunn skjedd endel. 
Her er i hvertfall en liten oppsumering av helgen.

Fredag var Simen med meg hjem fra skolen, noe som var kjempekoselig. (Og visst dere skulle lure, jeg eier han i Mario kart og Mario bros). 

Så på lørdag dro jeg, mamma og pappa på båtmessa i Lillestrøm. Er der så å si hvert år, og jeg elsker det. Har alltid storkost meg på den messa. Man bare går rundt og drømmer og lengter etter sommeren. Jeg og pappa kan bare gå og gå og titte på de sammen tingene om og om igjen, men mamma blir litt rasker lei enn oss. Så vi ble ikke så veldig lenge der i år.

Etterpå dro vi hjemmom en tur og plukka opp Maren før vi dro videre til sykehuset i Fredrikstad. Dette fordi Bestefar i halden (som vi sier) ble dårlig på fredags morgen.
Han har fått ett relativft kraftig hjerteinnfarkt. Det har skjedd tidligere i uken, og han har fått påfølgende lungeødem (altså mye væske i lungene). 
Etter besøket dro vi ned til sentrum og spiste på Pizzanina. Simen stakk også innom en tur og spiste med oss.

Idag har jeg for det meste slappa av, var å hørte på Maren spille konsert med skolekorpset. De skal være med i Østfoldmesterskapet neste lørdag, så da satser vi på at de gjør det bra der. Hørtes i hvertfall veldig bra ut idag.


IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN MIN -HER-
-MarteRB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits