litt småfrustrert...

Jeg absolutt hater allergitablettene mine. For det første så blir ejg trøtt, og det er jo helt vanlig at det skjer og det har skjedd før å. MEN, i år har jeg fått enda en bivirkning som jeg ikke er like fornøyd meg. Jeg er konstant sulten! Jeg kan sitte å stappe i meg mat uten å bli mett, jeg bare spiser og spiser.

Kan ta et eksempel. Her om dagen så startet jeg dagen med en stoor skål meg yougert og crüsli, noe som jeg vanligvis bare spiser en kopp av.
Så gikk jeg og møla ifa hele dagen, pluss en stor salat til lunsj. Så når jeg kom hjem, så fikk jeg middag hos bestemor. Jeg spiste en stor og god posjon og trudde at jeg var mett.
Men etter at jeg hadde gått de 500 m ned til huset mitt var jeg sulten igjen.
Så jeg satt meg ned å møla en sjokoladeplate. Så ca en halvtime etter det ble det middag hos oss, og jeg spiste søren meg en svær posjon der og! Og etter det var godt ca 2 timer spiste jeg opp en kjekspakke alene...

Så dere som kjenner meg, dere vet at jeg ikke er spesiellt storspist av meg. Og jeg har ikke helt klart å legge på meg, har faktisk alltid sliti med det.
Men på de tre ukene som har gått siden jeg starta med tablettene, har jeg godt opp 2 kg!
Kan tru jeg er litt småfrustrert eller?! Ja, jeg ville legge på meg litt. Men syntes kanskje ikke det bør gå så fort da.
Vist det fortsetter sån vil jeg jo være det bærget når året er omme... neida, tror ikke det men. Liker det fortsatt ikke.Er det flere som har sammen problem?-MarteRB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits