Mitt første klageinnlegg =)

Idag har jeg engentlig hatt en fysisk elendig dag. Jeg ble så mørbanka på treninga ogår, fikk et kne i ryggen, et par bein i fjeset, datt ned litt å slike ting. Dritsliten ble jeg å... MEN da hjalp det jo å få stampa etterpå.
De småskadene gikk fint over igår, men ryggen var kjempevond i dag tidlig. Det hjalp utover i gymmen, så på slutten av gymtimen kunne jeg nesten være med 100%. Å nå har jeg vondt igjen... teite rygg. Skal på trening i kveld igjen å, så det blir jo godt... men, men, thats life.
Det som egentlig toppa dagen min idag, er at det snør, SNØR! guri, det skulle ikke vært lov.

Nå sitter jeg på skolen og har fritime, egentlig venter jeg bare på bussen. Og den kommer om en halvtime/tre kvarter, så det er jo fint... Jeg følte at dette ble et veldig suttrete innlegg, så jeg kan jo avslutte med å si at humøret har vært bra da. Jeg har vel for det meste smilt idag, og det er bra.

Har dere hatt en bra dag?
- MarteRB

2 kommentarer

Julia og Ida

21.apr.2010 kl.15:02

har hatt en super dag :)

Marte R B

21.apr.2010 kl.17:54

Julia og Ida lalalaala: Så bra :)

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits