Gårsdagen

I går så skjedde det ikke så mye egentlig. Jeg sov lenge, vaska badet. Å så fikk vi besøk av mormor, bestefar halden, tante Kate, bestemor og bestefar. De spiste middag hos oss, det var koslig.
Jeg trente også med Borghild (Borghild er hunden min vist noen skulle lure).
På slutten av dagen så dro jeg bort på løkka, som er det eneste sosiale møtestedet i Degernes.

Der spillte jeg fotball sammen med blant annet; Emil, David, Marius, Atle og Karsten. Vi spillte svi-ræv, trenger jeg si mere enn at det kan gjøre vondt... resultatet for emg er at jeg sitter med en rød rumpe nå. Men jeg fikk jo skyte en gang jeg å da, og jeg traff faktisk Atle å! Så det var gøy, siden jeg egentlig ikke er noe flink i fotball.


Søte lille Borghils <3 Ho er litt større nå da, siden bildet er gammelt. (ifølge Katrin så er ho gigantisk nå)


- MarteRB

3 kommentarer

Kristin

13.apr.2010 kl.12:02

Ho er jo gigantisk nå da! Søt også da : )

Thea Margrethe

13.apr.2010 kl.17:23

SV: Hehe, har ikke fått lest de enda. Er så mye annet som skal lese først! Men nå som de står pent i bokhyllen må jeg får startet snart. Er de bra? Jeg er litt skeptisk til alt dette vampyroppstyret :P

Marte R B

13.apr.2010 kl.17:44

Thea Margrethe:Jeg syntes i allefall bok en var bra, og dit jeg har kommet i bok to. Jeg digger vampyrer. Så vist ikke du gjør så kan det hende du ikke liker de så godt, men det er verdt et forsøk :D

Skriv en ny kommentar

Marte R B

Marte R B

17, Rakkestad

Hei! Jeg er ei jente som tidligere har gått interiør og utstilling og nå tar et år med påbygg. Jeg elsker alt som heter mote, klær, sko ect. Dette er mye av det jeg blogger om, i tillegg til min hverdag og mine andre interesser. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits